Саранчуківська сільська територіальна громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Новини

Дата: від до Скинути

У Літятині відбувся показ фільму "Довбуш"

У Літятині відбувся показ фільму "Довбуш"

Пріоритетним завданням розвитку нашої громади є створення умов для культурного розвитку. Шляхом інвестування в культурні ініціативи громада стимулює творчий потенціал своїх громадян, сприяючи їхньому особистісному зростанню. Сьогодні, у відремонтованому приміщенні сільського клубу с. Літятин за сприяння Асоціації розвитку кінематографу «Дивись українське» та Благодійного Фонду «МХП-Громаді» відбувся кінопоказ 3D-анімаційного фентезійного фільму «Мавка», за мотивами драми-феєрії Лесі Українки «Лісова пісня», а для дорослих глядачів продемонстровано український історичний фільм режисера Олеся Саніна про карпатського героя Олексу Довбуша «Довбуш». Дякуємо Благодійному фонду «МХП-громаді» за підтримку та розвиток наших сіл! Віримо у силу української культури, віримо в перемогу України! Слава Україні! Героям Слава!

12:21 01.04.2024

Зроблено в Україні - купуй українське!

Зроблено в Україні - купуй українське!

Від початку повномасштабного вторгнення у 2022 Україна отримала й продовжує отримувати велику й важливу підтримку від держав-партнерів, завдячуючи якій стають можливими важливі інституційні зміни, адаптація до умов воєнного часу та закладаються основи для перемоги та подальшої повоєнної відбудови країни. Водночас неймовірно важливою є власна спроможність держави Україна та її громадян, які не покладаються лише на підтримку партнерів, а й самостійно, щодня роблять великий внесок у зміцнення держави через створення нових підприємств, робочих місць, генерування доходу всередині країни та відродження економічної системи.

11:32 29.03.2024

Відбувся дводенний тренінг щодо підвищення спроможності у виявленні та перенаправленні постраждалих від торгівлі людьми

Відбувся дводенний тренінг щодо підвищення спроможності у виявленні та перенаправленні постраждалих від торгівлі людьми

19 - 20 березня 2024 р. представниці громадської організації «ТМЖК «Відродження нації» спільно з Головним управлінням Національної соціальної сервісної служби у Тернопільській області в рамках проєкту «Забезпечення комплексного реагування з метою захисту осіб, які постраждали від насильства, пов'язаного з війною, торгівлі людьми, експлуатації чи ґендерно-зумовленого насильства у Тернопільській області» провели дводенний тренінг для представників мультидисциплінарних та міжвідомчих груп Золотниківської, Нараївської, Микулинецької, Монастириської, Саранчуківської територіальних громад Тернопільської області.

14:38 21.03.2024

Роксолана Качур отримала Подяку від Голови Верховної Ради України

Роксолана Качур отримала Подяку від Голови Верховної Ради України

Роксолана Качур -  начальник юридичного відділу Саранчуківської сільської ради, отримала Подяку від Голови Верховної Ради України за значний особистий внесок у соціально-економічний та культурно-освітній розвиток держави, активну громадську та волонтерську діяльність, високий професіоналізм.

14:19 21.03.2024

Саранчуківська СТГ висловлює свої щирі співчуття з приводу смерті Героя - Захисника Хомина Михайла Ярославовича

Саранчуківська СТГ висловлює свої щирі співчуття з приводу смерті Героя - Захисника Хомина Михайла Ярославовича

Саранчуківська сільська територіальна громада  висловлює свої щирі співчуття з приводу смерті Героя - Захисника Хомина Михайла Ярославовича, 18.11.1982 р.н.

15:32 18.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь